USLUGE

Verujemo da zaslužujete više od plastičnih i neudobnih sedišta. Verujemo da zaslužujete sigurnu, udobnu i prijatnu vožnju. Sva naša vozila su novije generacije. Čiste na dnevnoj bazi. Vozači naše kompanije su prošli profesionalnu obuku i govore engleski jezik.

Bez obzira na dužinu putovanja, naši vozači pre pokretanja vozila uvek proveravaju stanje na putevima, kao i alternativne pravce koje mogu koristiti u slučaju nužde.

Lux auto prevoz

Vozilima novije generacije, vršimo uslugu prevoza putnika iz Beograda na destinacije širom Srbije i celog regiona. Uz partnersku podršku realizujemo bezbednu i udobnu vožnju na vrhunskom nivou.

Prevoz putnika po Evropi

Imamo iskustva u prevozu putnika iz Beograda za sve delove Evrope, sa vozačem koji govori engleski jezik. Obezbeđeno je putno osiguranje i osiguranje putnika.

Aerodromski transferi

Prevoz sa i do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu na bilo koju destinaciju. Organizujemo transfere za prevoz putnika i avio posada. Takođe organizujemo transfer putnika sa i do aerodroma Zagreb, Ljubljana, Sarajevo…i dalje.

Aerodromski transfer već od 17 €!
Shuttle servis parking mesto na dolaznom terminalu aerodroma Nikola Tesla! Vaši gosti bez zadržavanja napuštaju aerodrom pošteđeni dugog pešačenja po parkigu.

VIP

Ukoliko vam je potreban personalni servis za posebne prilike ili posebne goste slobodno nas pozovite. Odgovorićemo svakom zahtevu posvećeni detaljima u skladu sa vašim potrebama.

Uz sve navedene usluge, uračunate su i dodatne pogodnosti prevoza i transfera

Wi-Fi
USB punjač za mobilni telefon ili tablet
Flaširana voda
Vozač sa znanjem engleskog jezika