Shuttle servis Beograd je transportno preduzeće sa iskustvom od preko 20 godina rada na domaćem i regionalnom tržištu. Bavimo se rentiranjem minibuseva i automobila sa vozačem, kao i prevozom putnika u zemlji i inostranstvu.

U svojoj delatnosti, oslanjamo se na preciznost u planiranju puta i proceni vremena koje je potrebno da stignemo do odredišta. U skladu sa željama klijenata, pronalazimo najudobniji, najbrži i najbezbedniji put, unapred dogovaramo pauze na lokacijama po želji i brinemo o vremenskim uslovima koji nas očekuju.

Mi smo 100% fokusirani na pružanje potpuno personalizovanog rešenja, koje je savršeno i u skladu sa vašim potrebama. Potrebe vašeg preduzeća su individualne kao i vi, i mi to poštujemo.

U dogovoru sa Vama, naš tim će razviti najbolje rešenje za vaše poslovanje koji ne samo da odgovara vašim zahtevima i željama već ih prevazilazi.

Naši stručnjaci za logistiku su fokusirani na pružanje potpuno personalizovanog rešenja koji je savršeno prilagođen vašoj distribuciji i logistici.

Zahvaljujući prirodi organizacije firme, u mogućnosti smo da Vam pružimo visok nivo fleksibilnosti, koju velike kompanije jednostavno ne mogu.

.
OVO SU NEKI OD NAŠIH ZADOVOLJNIH KLIJENATA